Freeze Moments Photography

Kudelstaart

 

Professionele bedrijfsfotografie betaalt zichzelf terug

Bedrijfsreportage beeldbepalend
Meer dan ooit is beeld bepalend voor het imago van uw bedrijf. Professionele bedrijfsfotografie is dan ook eigenlijk onmisbaar als u uw bedrijf mooi in beeld wilt brengen. Goede bedrijfsfoto’s maken het verschil op uw website, want een mooi beeld trekt honderd keer sneller de aandacht dan een goede tekst. 

Wegzappen van uw site
Uit onderzoek blijkt dat een bezoeker van een website in een fractie van een seconde besluit of hij weg klikt of blijft. Mooie bedrijfsfoto’s zijn in belangrijke mate bepalend voor het vasthouden van klanten gedurende die eerste seconden. Het inhuren van een ervaren bedrijfsfotograaf is dan ook zeker geen luxe, eerder een randvoorwaarde om klanten vast te houden op uw website.

Brochure of folder
Uiteraard geldt dit niet alleen voor uw website; sterker nog, bij drukwerk is professionele fotografie absoluut noodzakelijk. Niet alleen is het zonde van het geld om een mooie brochure te laten maken met slechte foto’s, het is ook nog eens weggegooid geld als de potentiële klant de folder of brochure niet inkijkt of terzijde schuift. Goede fotografie is wat dat betreft alles bepalend.

Imago van uw bedrijf
De kwaliteit van de foto’s of het beeldmateriaal is niet alleen bepalend voor de vraag of een klant blijft hangen, maar zegt ook iets over uw bedrijf. Slechte foto’s? Dan zullen de producten misschien ook niet geweldig zijn. Goede foto’s stralen kwaliteit uit en dat straalt af op uw imago. Uiteraard moet die uitstraling in overeenstemming zijn met uw doelgroep in uw assortiment. In overleg bepalen we welke uistraling de foto’s van uw bedrijf moeten hebben.

Medewerkers
Een mooie bedrijfsreportage zegt niet alleen iets over de kwaliteit van uw bedrijf, professionele zakelijke fotografie brengt ook uw medewerkers in beeld. Dat is uiteraard bepalend voor de uitstraling van uw bedrijf. Zijn uw medewerkers klantvriendelijk, zakelijk, professioneel, betrouwbaar, toegankelijk? Bedrijfsportretten, zakelijke portretten of juist meer bedrijfsfotografie in reportagestijl? U bepaalt hoe uw medewerkers op uw website of in uw folder of bedrijfsbrochure staan en daarmee wat de uitstraling is van uw bedrijf, als u een ervaren bedrijfsfotograaf inschakelt.

Betaalbaar
Een professionele reportage voor uw bedrijf kan heel betaalbaar zijn. Zeker als u in de omgeving van Utrecht of Amsterdam zit. Ik woon in Maarssen, tussen Utrecht en Amsterdam in, dus plaatsen als Breukelen, Amersfoort, Hilversum, Nieuwegein, IJsselstein, Vianen, Houten of Culemborg liggen allemaal op een half uur afstand. Bovendien neem ik het eerste half uur bij bedrijfsfotografie voor mijn rekening. Ook het uurtarief zal u alleszins meevallen. 

 

Tarieven indicatie
Bedrijfsportret basis
Vanaf €219,- / ex 21% btw

- circa 10 foto’s
- 1 uur fotografie
- 0,5 uur nabewerking
- Kosten apparatuur + opbouwkosten
- Excl. licentie & reiskosten

Bedrijfsportret & portretfotografie
Vanaf €339,- / ex 21% btw

- circa 10 bedrijfsfoto’s
- 1-3 personen portretfotografie
- 2 uur fotografie
- 1 uur nabewerking
- Kosten apparatuur + opbouwkosten
- Excl. licentie & reiskosten